leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Så kan det gå

Publicerad 2013-10-31 22:20:58 i Allmänt,

.. Idag startade sonen dagen med att fråga om jag hade en bebis i magen.
- nej älskling. Det har jag inte.
Jag bävade för att än en gång försöka förklara för honom varför han inte får en lillasyster. Istället frågar han..
- men hur får man en sån tjock mage då?
Jag ville skratta rätt ut av lätthet. Men efter ett tag så sjönk frågan in.. Jag vet så klart att min vikt har gått upp mycket, magen växer och jag har inget annat än fett i den. Att jag äter skit istället för att ta itu med sorgen är bara tragiskt. Men Jag har ingen ork att ta tag i de känslorna. Den sorgen.. För den sorgen känns fel. -vi ska ju vara glada över att vi har ett barn-
DET ÄR VÄL KLART ATT VI ÄR.
Men det barnet förtjänar ett syskon... Och vi kan inte ge honom det. Så jag missköter mig själv. Bra jobbat eller?
Så det enda svar jag har till sonen är att alla ser annorlunda ut. Och att mamma borde träna mer.

Borde...

Storm

Publicerad 2013-10-28 20:26:22 i Allmänt,

Jonas ringde vid två och frågade om jag var på väg hem? 
-nehe du, jag slutar halv sex. 
- ja men 16.00 så slutar alla tågen att gå. Stormen är på väg. 
Jag min nöt hade glömt att ställa om min klocka så jag trodde att den var 15. Gaaahhh!! Bråttom. Pratade med chefen och stack mot tåget. Tågresan brukar ta 45 min. Nu tog den ca 2 timmar. Jonas hoppade på i Eslöv och där satt vi och mös ❤️ Skrattade åt att det säkert inte skulle bli något av det. 
Hemma i byn och upp på cyklarna. Mot dagis och hämtning av sonen. Hahaha. Vilket skämt! Cykla i detta vädret! En tants fick nästan en tjock gren i huvudet på stationen och på väg mot dagis så hörde Jonas en högy knak och en stor björk föll. 2 sekunder senare möttes vi av ett annat stort träd som vält inne på en skolgård :( 
väldigt läskigt att cykla vidare. 
Det blev mörkt och vissa sträckor stod vi nästan still på cyklarna. Hallååå medvind tack!! ;)
Jag är otroligt glad att jag åkte hem när jag gjorde, och att maken ringde och varna om tågen. 
Och jag är extra glad över att han köpt vin till mig. Tända ljus och ett glas rött. vad kan gå fel? ;)
Gatorna i byn är svarta och vi inväntar strömavbrott. Vi kan väl alla hålla tummarna för att alla om nio månader vet vad vi gjorde när strömmen försvann ;)
 

Todiloo

Publicerad 2013-10-27 19:50:54 i Allmänt,

Söndag kväll och helgen har gått i en rasande fart. Gårdagen började med skridskoskola för sonen. Världens bästa Emelie kom till byn enbart för att titta på. Fina vän. Sen hjälpte hon oss med att skjutsa mig till city gross så att vi fick storhandlat. ALLT var slut hemma. Det är tufft det här med att bo på "landet" och inte ha en fungerande bil..
På kvällen så var jag i Lund. På Media Markt där det vankades tjejkväll. Fnulan och Hanna från Femme hade fixat ihop en riktigt bra afton. Vin, god plockmat,musik och tävlingar i form av sång quizz. Väldigt rolig kväll men mycket skratt, och att få krama fina fnulan igen var underbart. Hon är helt fantastisk. Varm, rolig och vacker.
Body Shop var på plats och vilket fantastiskt arbete de gör. <3 Jag kommer skriva mer om detta senare då jag blev helt betagen i deras verksamhet,
När allt det roliga var slut så fick vi en fin goodiebag med en massa roliga och goda saker.
Tack än en Malin och Hanna för denna kväll. För allt jobb ni lagt ner för att vi ska bli bortskämda. Tack till Ola med personal för att ni öppnade era dörrar för oss.
Roligt att kliva in på ett ställe och känna jobb ;) få ett glas vin i handen (helt fel..man får väl inte drick på jobb haha) och mingla med alla dessa människor. Blev inte alls så som jag hade tänkt mig. Det var ju en så bra kväll.

Sov gott alla.. Imorgon är det jobb. Jag och en vinare. ;)

Ingen ursäkt

Publicerad 2013-10-18 19:24:25 i Allmänt,

Vad har hänt med mig? Jag har tappat det helt med mina bloggar. Läsa och skriva :( 
skärpning! 
Idag var en bra dag. Toyotan är fortfarande dålig. Och vi är dåliga som inte tar tag i att få iväg den till verkstan. Men dagarna rullar på (inte bilen) och vi glömmer. Men sen kommer dagen när vi behöver handla. 
Mindre kul. 
Men Leo och jag tog bussen in till byn. Handla på konsum. ( skar i hjärtat. Vi saknar city gross ) kommer ut och inser att vi precis missat bussen hem :( in på café och mös med fika. Ett bra sätt att döda en timme på. 
Nästa vecka ska jag få kramas med syster ❤️ tjejkväll i lund och massa mys. 
Längtar. 

Fullbokad

Publicerad 2013-10-11 21:55:41 i Allmänt,

Herre jises vad snabbt kalendern fylls upp. Mest av allt vill jag sudda ut allt och åka upp till Blekinge.  Min syster har fått barn. En alldeles bedårande söt liten flicka som jag vill pussa på. 
Sen vill jag såklart även kramas med min syster. Med mina båda systrar. 
Men här sitter jag i Skåne. Alldeles för långt bort.. 😔

Skridskoskola

Publicerad 2013-10-08 20:35:36 i Allmänt,

 
Idag äntligen fick jag följa med på Leos träning. Jobbade båda gångerna förra veckan ju 😔 
Idag har jag och Leo varit lediga. Vi har bakat muffins och myst med varandra. Mellan detta underbara så har han varit en pain in the as. Gah vad galen jag blir på denna attityd han har lagt till. 😡😡 
Skridskoskolan är så kul. Leo är riktigt duktig och det är skoj att se utvecklingen från förra årets rumpa mot isen 😂 
Han är snabb och duktig och samtidigt som vi skrattar när han trillar så är vi två superstolta föräldrar som tittar på. Det roligaste är nog att Leo själv känner att han är duktig och att han vågar ta för sig lite mer än i vanliga fall. 
 
 

Kärleken

Publicerad 2013-10-05 20:47:43 i Allmänt,

Jag kom hem till färdig middag. Ett glad rött, mys och väldigt god middag. 
Leo har gjort ett hemmagjort vykort och lagt till vår granne i deras brevlåda Och idag fick han post tillbaka. Ett paket med lördags godis. vi är så lyckligt lottade som har så fina grannar. ❤️ 
Skridskoskola idag för Leo och han har varit orolig för att han ska ha glömt hur man gör. Men det hade gått väldigt bra och en stolt kille fick en vattenflaska och en T-shirt med frostas logga. Jag minns min första badmössa med LS logga på. Gul mössa med grön text. Den lyckan ❤️❤️
Ha en underbar lördagkväll. Idag är den 14 dagar sedan jag mötte nya vänner och dansade bort mina skor. 
Puss 

Nej

Publicerad 2013-10-05 08:07:19 i Allmänt,

Sängen var så varm och skönt. Klockan ringde och jag ville bara dra täcket över huvudet och ignorera det faktum att jag skulle gå upp.  Det var verkligen tungt idag. 
Hoppas ni alla godingar får en magisk dag. 😘
(på tal om magisk) så har jag två filmer som ni bör se. " now you See me" och " the great gatsby"   den första filmen var så roligt och jag ville bara se mer. Cool film. 
Den andra var vacker. Jag fick en härlig känsla i kroppen när jag såg den. Fin film. 
 
Puss på er. 
 

Fredagsmys

Publicerad 2013-10-04 18:55:25 i Allmänt,

Jag och Leo har varit ledig idag. riktigt härligt att få ledig på en fredag. Tråkigt är bara att Leo har dragit på sig en rejäl förkylning och har varit väldigt slö idag :( 
Barnprogram för honom och lite serier för mig. 
Blev pizza till middag och en alldeles egen till Leo. Han får alltid från våra men han äter så mycket så idag var det dags. :) stolt kille som bar den själv. 
Så vi har haft en riktigt slapp och skön dag. Härligt för imorgon blir det jobb. Jag vill ju vara i Karlshamn och titta på konst. 
Lycka till imorgon I ! Kick as ❤️
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela