leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Minus

Publicerad 2013-11-26 21:28:16 i Allmänt,

Idag skulle jag putsa fönsterna. 
Idag var det minusgrader. 
Jag putsade inga fönster. 
 
Win!
 
Idag var sonen och jag lediga. 
Idag tänkte jag att vi skulle ha en underbar dag. 
Idag tänkte sonen att han inte skulle hålla med om något. 
Idag tänkte sonen att det vore kul att vara bitter. 
Idag blev mamman arg. Flera gånger. 
 
Inte win. 
 
Sen pussade jag honom godnatt. Och jag älskar honom så mycket. Trots hans förbannade sätt att bete sig på just nu. Hejja femåringar? 
 
Pustar ut och längtar efter en ny dag. 

❤️

Publicerad 2013-11-23 18:55:40 i Allmänt,

Gårdagens drama har släppt. Inget fel på synen vad vi märker. Några ögonfransar försvann dock.. men skönt att det inte blev värre..
Haft en mysig dag med skridskoskola och sen hajk i skogen men lunch. 
Imorgon jobbar jag så passar på extra mycket att tanka kärlek från mina pågar ❤️❤️ 
Peatade med min syster i telefon idag med. Hörde lilla S i bakgrunden. Lilla bebis.  Vilket underbart läte. Hon kallade säkert efter mig 😉 
Trevlig kväll. Kram. 
 

...

Publicerad 2013-11-23 00:35:02 i Allmänt,

Tårarna rinner och jag mår skit. 
Mitt vackra fina barn är svart under ögat. Han har ett hack där och är svullen. 
Bara för att mamman ville buss lite. 
Han älskar när jag skakar täcket, då brukar han krypa under det och lägga fötterna på kudden. En mysig och rolig lek.  Ju mer jag skakar täcket,  ju fler olika sätt hittar han att ligga på.. 
Ikväll var det inget skoj och mysigt med detta. Han ville hoppa in i sängen, in under täcket samtidigt som jag skakade det. I min hand hade jag telefonen. Den där förbannade telefonen som var nära att hamna i väggen efteråt. 
Med full kraft skakade jag täcket, och med full kraft träffade jag min vackra son precis under ögat, nästan in i ögat. Illskrik, tårar, kramar, förlåt, pussar och ännu mer tårar. Snabbt blev det svullet och svart.  Och jag kom i chock. Efter att ha tröstat mitt barn. Bett tusen gånger om ursäkt för att jag skadat honom, så kom tårarna och fulgråten. Vad hade jag gjort?! Hur mår han, hur kommer det se ut? Kommer det att bli ett är? Kommer synen bli sämre?
Jag är hans mamma och han är mitt liv. Mitt hela liv. Fy fan vad dålig jag känner mig. Lätt hänt, ingen fara, det blir bra snart, du kunde inte hjälpa det. 
Nej... Men jag skadade mitt barn och jag vill bara sjunka genom jorden. Det gjorde så ont att se honom lida. Lida pga mammas oaktsamhet. 
😔
Min älskade son. Förlåt. Hädanefter ligger den förbannade telefonen i ett annat rum när vi busar. Jag älskar dig mest av allt ❤️❤️

Happy face

Publicerad 2013-11-20 22:04:48 i Allmänt,

hurraaaa!! Vår bil är fixad! Och världens bästa verkstad fixade en del för 3000:- istället för 6000:- förstår ni känslan? ;) 
 
Annars har det varit en dag fylld av pärlplattande med sonen som varit sjuk. Stackaren har inte mått bra så jag vabbade, och enligt familjens regler (som säger varannan gång) så vabbar pappan imorgon. 
Men hurraa för bilen och alla tummar ner för sjukor. ;)
Sov gott underbaringar. 

Fnulan fixade.

Publicerad 2013-11-16 16:17:18 i Allmänt,

Denna underbara Malin. Hon bjöd in till en ljuvlig kväll igår. 
Men vi tar det från början väl?
Jag vaknade kl 8 och jag.. äh.Vi hoppar över lite..
Jenny. Min fina syster hade vunnit en plats till denna kvällen och hon anlände till mig vid ett. Vi pratade, mös och så blev det bråttom till tåget. Tiden går för fort när man har kul. Och det fick vi erfara sen under resten av kvällen med ;)
 
I Lund mötte vi upp Christel och tog bussen ut till Nova. Vi hann inte mer än en station innan vi mötte upp ytterligare en härlig tjej. Cecce. Väl på plats på Nova så mötte Emma från The Body shop. Hon är så inspirerande och härlig, och brinner verkligen för sitt jobb och allt det fina de gör. Jag blev lika betagen i butiken och henne idag som sist hon berättade om vad de gör.
 
Naked juice bar fick vi välja vars en smoothie och jag som älskar blåbär valde blueberry slimmer. Den innehöll blåbär, banan NKD mangoyoghurt,nypressad apelsin, krossad is. MUMS. Den var väldigt god och det lär bli fler smoothies från dem.
Malin och Marica hittade tillslut fram och gruppen var redo för en rundtur på Nova. Inne på Lexington blev vi välkomnade av 2 fina tjejer som berättade om företaget och vi fick titta runt i affären. Jag hittade en jacka som jag blev väldigt mycket kär i. Tjejerna bjöd på goda cupcakes och vi fick en fin goodibag med oss. 
 
Framme på The Body shop och gröna mattan var framme. Vi fick titta, klämma, känna och lukta på alla produkterna. Deras butik på Nova är väldigt fin och fräsch. Snygg och ljus och jag gillar det nya konceptet, 
Snygga och duktiga tjejer hjälpte och guida oss från rengöring till färdig sminkad. Perfekt för mig som är värdelös på alla plan med just detta. Tjejerna var otroligt servicemindade och kunniga.
 
Efteråt gick vi ut och åt och det var en väldigt intim och mysig stund. Mycket skratt och jag är så glad över att få träffat dessa tjejer.
 
Tusen tack till dig Malin för att du fixat ihop och även Malin som är otroligt duktig på att snacka och för att du fått ihop en sådan lyxig guldkväll för oss :)
<3 <3 <3
 
 
 
 
Body Shop- Nova Lund; drickflaska, tester, värdecheck 600 kr, parfym. Lexington; kuddfodral och handduk. Kahl´s bjöd på fin choklad och kaffe (thé eller varm choklad) hela kvällen, Nova presentkort,Akademibokhandeln anteckningsbok, Joy värdecheck: 100 kr, halsband, scarfs. Local Art, värdecheck på skräddarsydd skjorta, Rituals showergel,
 
Tack för lån utav bilder Fnulan .
Och än en gång stort tack till alla inblandade för en fantastisk kväll. <3
 

Afton

Publicerad 2013-11-10 20:37:57 i Allmänt,

Det har varit en lång helg. Sovmorgon och massa mys, kärlek och skoj. 
Mitt barn var tjurig över att det var pappas dag och undrade när det var ungarnas dag egentligen!  Haha. Sötskit. 
igår firade vi som sagt makens farfar som fyllt 90 år. Roligt att träffa släkten och de 10 barnbarnsbarn som var där hade så kul. När farfar fick frågan om han kunde lära oss mingla så svarade han att han är bättre på att vingla. haha. En herre i min smak. Humorn i behåll och hjärtat på rätt plats. 
 
Hoppas ni alla haft en bra helg. 
Kram

Fredag.

Publicerad 2013-11-08 19:00:23 i Allmänt,

Skridskoskola för barnet imorgon hoppas jag, för jag längtar! 
Sen på kvällen blir det kalas för makens farfar som nyss fyllt 90 år!! 
Han är en sådan otroligt fin man och jag är så glad över att få lärt känna honom. 
På söndag vill Leo baka kanelbullar och bjuda grannarna på. Så det får det bli så klart. 
Det är vår helg. Vad gör ni? 
 
Ha en fin fredagskväll. 

Jag vill..

Publicerad 2013-11-08 00:03:30 i Allmänt,

.. Mysa med Signe. Min vackra lilla systerdotter som jag inte än fått pussa på. Det är så otroligt tråkigt att ha kalendern så full. Jag vill radera allt och bara sätta mig på tåget upp till Blekinge. Puss på henne och kära ner mig totalt. Bilderna får hjärtat att skutta extra. Men åh vad jag vill träffa detta nya liv. ❤️
Samtidigt så skulle jag såklart få kärlekstid med mina systrar och deras andra fyra goa barn. Det är inget kul alls att bo så här långt bort. -nära men för långt-
Mosters stora hjärta firade sin 7-årsdag igår och jag jobbade.  Leo är ledsen för han vill fira sin kusin och så även jag. 
Jag är dock så otroligt glad över att ha dessa fantastiska människor i mitt liv. Något som inte alltid varit givet. Alla 9 fina ❤️ Men ibland blir avståndet och saknaden för stor. 
Lyxfru låter helt plötsligt underbart. Då hade jag även kunnat mysa med mamma massor mer än vad som nu är möjligt. Min fina älskade mamma. 
Tuff höst/vinter med för mycket inplanerat. Jag längtar tills januari. Noll i kalendern. Blir till att planera in familj och vänner. Välkommen till vuxenlivet ;)
Plus idag var min alltid söta son. Han har gjort julklappar på dagis, och packat in dem. 
God jul mamma. God jul pappa. Stolt onge som längtar tills vi ska öppna dem
 Han är så mån om att vi ska få något, för tomten ger bara julklappar till barn. Det har han hört iaf ;) 
Sov gott. Le och skratta varje dag, då blir allt snäppet bättre. ❤️❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela