leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Trött

Publicerad 2013-05-28 21:53:52 i Allmänt,

Lång dag på jobb. Åkte hemifrån 7.30 och trillade innanför dörren igen kl 21.30. 
 
Blir ett avsnitt Dexter och sen sova. 
 
 
god natt. 

..

Publicerad 2013-05-27 20:11:31 i Allmänt,

Jag läser i Aftonbladet om en tjej som riskerar 15 års fängelse. Brottet är att hon legat med sin dåvarande tjej som var 14 år. Nu är det stora protester och en FB sida har redan 50000 personer som protesterar mot detta. Aftonbladet skriver 

"Starka protester har väckts och engagerat gayrättsaktivister över hela USA. "

Jag står som ett frågetecken. Först om det är ett lagbrott att ligga med någon under 15.
Sen. Om det är ett lagbrott, varför denna proteststorm? Absolut. Hejja deras kärlek och sexliv. Men har inte båda åldern inne så bör man kanske vänta?
Lagen ska gälla för alla människor väl?
 
Tungt ämne. Men jag blev så ställd. 
 
 
 

Måndag

Publicerad 2013-05-27 18:36:15 i Allmänt,

4 dagar kvar till sommaren. Idag längtar jag efter semestern. Ledighet och tid över. Denna lediga dagen flög förbi allt för fort. Hade så mycket jag ville göra. Men jag vaknade med huvudvärk och ont i axeln och nacken så det har blivit mycket vila.
Jobb imorgon och jag hoppas veckan går snabbt. Snart lördag och utgång med tjejerna :)
Ha en fin kväll.

Vår

Publicerad 2013-05-26 22:12:24 i Allmänt,

Enligt sonens beräkningar är det nu endast 5 dagar kvar till sommaren. Han längtar något galet mycket efter den. Sol, värme och massa bad. Det gör jag med. Men tänk.. Fem dagar. Sen är vi inne i juni :)
 
Imorgon är jag ledig med sonen. Ska tanka kärlek och skratt. 
 
Idag frågade jag honom om han visste vem Zlatan var. Då svarade han " ja, han bor i skogen och äter frukt" hahaha. Inte lätt det här med Tarzan och Zlatan. ;) 
 
Tack för er tid. ❤❤

Jobb

Publicerad 2013-05-25 23:31:46 i Allmänt,

Jobb ja. Jag jobbar i butik. idag var en konstig dag. Jag jobbar på kundservice avdelningen och får ofta höra folks innersta tankar. Slängda i ansiktet på mig eller på andra liknande sätt. 
Jag är en förstående människa och visar även detta. Jag ser mig som hyfsat positiv. Men idag. Med 70% av kunderna som bara hade negativa tankar så  blir jag rätt snabbt nerdragen i dyngan. 
Men sen händer det.. En klapp på axeln av en kollega. Några värmande ord från en annan kund. Ett leende från tågvärden.. Och hemmakvällen blir med helt andra förutsättningar. Ikväll tackar jag just dessa fina människor som Inte bara lyfte mig från dyngan. Utan även tvättade rent mig. ;) 
 
Jag hoppas ni alla haft en underbar dag. Min började med orden " inatt drömde jag om kärlek... Och bilar" från sonen, vilka ord Från ett barn. Och avslutades med hopp om medmänsklighet. 
 
Sov gott. ❤

Aj då

Publicerad 2013-05-24 23:22:35 i Allmänt,

Jag skyller på hockeyn. Hockey vm som varje år får mitt jordklot att stå still.
Allt annat stannar upp. Inget annat är viktigt. Förutom HOCKEY!!! :)
Kalla mig galen. Men denna sport. Dessa män. Och hur det än började i år så slutade de helt rätt. GUUUUULD!!
För min del var jag iof nöjd redan på lördagen då vi slog Finland och halva min släkt. Så underbar känsla.

Nu börjar dagarna så smått övergå till det normala. Hjärtat klappar i rätt takt, svetten rinner inte lika ihärdigt och tiden för annat börjar infinna sig.
Jag längtar galet mycket till nästa helg då jag och tre fina fina tjejer beger oss ut i vimlet. Med dem normala människor ska vi äta god mat på restaurang och dricka oss berusade. Gubben och barnet har fått annan adress så kvällen kan sluta precis hur som.

Tack för er tid. Och var rädda om er.

En fin dag.

Publicerad 2013-05-02 22:13:01 i Allmänt,

Lång dag på jobb. Men tiden gick snabbt ändå :) var lite drama när vakten tog en buse. polisen kom och styrde upp. På tal om polisen. Ni har väl inte missat videon som vår fina fina polis i Höör har skapat? Sök på polisen i ringsjöhöjden och kör säkert. Väldigt kul. 
 
I dag var maken med sonen hos ögonläkaren. Det var droppar i ögonen och kontroll. Men allt såg bra ut. Förbättring av syn sedan i höstas så än så länge inga glasögon.  Vilket föräldrarna tycker är ganska skönt. 
Nu är det. Bara en dag kvar tills ledig helg. Lördagen spenderas i Blekinge och söndagen blir det plantering för hela slanten. Tror jag.. ;) 
 
men först. Först är det hockey. VM!!! Wihoooo. Äntligen. Som vi har väntat. Imorgon smäller det. 
 
Sov gott. Vi hörs snart igen. 

2 dagar kvar

Publicerad 2013-05-01 21:41:40 i Allmänt,

På denna veckan är det nu bara två dagar kvar. Så otroligt skönt med ledig helg. Men ett stort HALLÅ. ;) det är maj. M A J. Så ljuvligt att se knopparna på träd och buskar spricka. Solen och den blå himlen. :) lycka för själen.
Idag när jag jobbade så var maken och barnet otroligt flitiga här hemma. Städat huset invändigt , skurat trädäcket inför målning i sommar, målat två pallkragar, cyklat till skogen och upptäckt en ny stig som leder till en lekplats. Magiskt.
Förra veckan fick vi hallon buskar av min kusin som är planterade. Nu väntar vi på att pallkragarna ska torka sen ska vi plantera potatis, rädisor, kryddor, jordgubbar, smultron. Mums för denna sommaren ;)
Ha en fin kväll. Och glöm inte att rösta på syster. Nockinocki.blogg.se
Klicka på stena line loggan där du röstar på nockinocki

❤❤❤ sov gott ❤❤❤

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela