leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Landskrona

Publicerad 2013-06-30 14:24:53 i Allmänt,

Nu lämnar vi sonen hos mormor för ett par dagar av skratt, bus och kärlek. 
Vi får väl se vad vi kan lyckas  åstadkomma när vi är barnfria. ;) 
 
 

Semestern är över..

Publicerad 2013-06-26 23:14:12 i Allmänt,

Jag hade 10 dagars semester från jobb. Men igår var min första dag tillbaka. Den gick smärtfritt och idag hade jag en av de roligaste dagarna på jobb, det var längesedan.

I måndags. Sista lediga dagen. Den ljuvligaste. Den dagen jag kommer plocka fram en kall, tråkig vinterdag. Vi började med frukost nere vid sjön här hos oss. Sen blev det en spontan resa till kåseberga för titt på ales stenar, lunchande av rökt makrillfile vid havet. Därefter ännu mer spontant en tripp till Ystad och glass i solen och bara njuta av den varma vackra dagen. Vad jag älskar vårt Skåne.
Midsommar var otroligt fin men vänner. Männen tältade med sönerna på kvällen och det var mycket mat, bus och lide snaps ;)
Jag köpte en bok idag. En bok jag längtat efter. "En man som heter Ove" jag fullkomligt älskar Fredrik Backman och hans sjuka sätt att skriva. Boken började bra och nu blir det sängen för några sidor till innan jag slocknar.

Sov gott alla fina.

Vad hände här?

Publicerad 2013-06-12 23:30:45 i Allmänt,

Uppdaterat dåligt? Jag ? ....Allt är mycket just nu och jag vet knappt ut eller in. Men jag lever. Jag njuter av min son. Och jag försöker hitta tid till att umgås med min man. 
 
Snart är jag ledig ett par dagar iaf. Ska bli otroligT skönt. 
 
Vi hörs snart igen . . Jag lovar :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela