leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Glad Valborg

Publicerad 2013-04-30 13:38:53 i Allmänt,

Säger man så? Glad Valborg? Redan kl 8 imorse var tåget mot Lund fullt av människor som skulle till Stadsparken. Jag var bra nära på att hoppa av och joina. Men. Jobbet lockade. Så nu sitter jag här. Drömmer mig bort och stör mig på folk. Det är en sådan dag idag. Då alla som pratar med mig är korkade.
Så får det vara. Sen slår klockan 18 och jag skyndar mig hem. Oj oj vad jag längtar.

Ha det bra.

Ps. Besök nockinocki.blogg.se. Klicka på länken där inne och rösta på min syster.
Tack :)

..

Publicerad 2013-04-29 16:04:12 i Allmänt,

Vet inte riktigt vad som hände. Men vi har haft en otroligt slö dag. Inte många knop är gjorda :(
Känner mig fortfarande bra nere då jag svek en kompis något kopiöst igår. Det var absolut inte meningen men vem fan glömmer bort en date?? Gah för mig.
En rolig sak dock är att sonen nu cyklar utan stöd. :) vi får dock fortsätta med pinnen bak på cykeln ett tag till. Men han trampar på snabbt utan hjälp! Vilken lycka för barnet. Och stolta föräldrar.
Imorgon är det jobb. Dock så är det en "tidig" kväll. Slutar 18 istället för 20. Så hinner hem för att se bålet här i byn.

Hoppas ni alla mår bra. Trevlig Valborg ❤

Måndag.

Publicerad 2013-04-29 08:41:54 i Allmänt,

Måndag hela dagen, och jag är ledig. Barnet vaknade sju men vi drar oss fortfarande.

Får se vad det blir av denna dagen.

Hörs senare.

Goder afton

Publicerad 2013-04-26 21:05:32 i Allmänt,

Jobbat slut för idag. Ska hem och pussa på sonen som sover gott. 
Han är inne i en väldigt mysig period. Mycket mys, kel, kramar och pussar. Denna mamman klagar inte :) man får ju passa på.  
 
Jobbar i helgen och blir tyvärr inte mycket tid över för annat. Bio på söndag ska jag klämma in iaf. 
 
Om det är någon själ som läser det här så vill jag be er om en snabb tjänst. Gå in på http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list och rösta på min systers blogg. www.nockinocki.blogg.se
 
Tack för er tid. Jag hoppas att ni alla har en fin fredag. <3

Oj

Publicerad 2013-04-25 12:35:00 i Allmänt,

En vecka sedan jag loggade in. Får skylla på att tiden flyger iväg.
Idag blev inte som planerat :( väldigt tråkigt på många vis. Behövde en kväll ute. En kväll hemifrån. En kram från storasyster. Men ibland går det inte ihop med allt i livet.
Jobb i helgen. Mys med barnet och maken hoppas jag på med.
Just nu är det mycket med facket och utbildningar. Väldigt intressant. Jag sitter som skyddsombud och håller på att utbilda mig till försäkrings informatör med. Känns tryggt att få lite mer kunskap.
2 månader till en veckas semester. Sen jobb 5 veckor sen semester igen. Maken och jag har inte semester samtidigt i år. Tråkigt. Ser fram emot nästa sommar istället och hoppas på den.

Var rädda om varandra.

Kvällen

Publicerad 2013-04-19 23:38:25 i Allmänt,

Dagen idag innebar facket. Vi har en hyfsat nystartad klubb på mitt arbete. Mycket utbildningar och annat fint.
Dagen har varit väldigt fin. Nu blir det sängen och imorgon väntar kramar från kusinen.

Just nu längtar jag mest efter storasyster. Men nästa vecka får vi dela vår kärlek lite. ❤
God natt, sov gott och dröm sött

Fredag 19/4

Publicerad 2013-04-19 09:00:53 i Allmänt,

Började morgonen med att läsa min systers kloka ord. Nockinocki.blogg.se

Varför allt detta hat och klankande på medmänniskor. Visa att DU kan bättre. Berätta för någon idag hur bra dem är. Hur fina dem är. Eller helt enkelt. Bara le åt någon idag.

Ha en fin fredag.

Var rädda om varandra.

Torsdag 18/4

Publicerad 2013-04-18 08:26:26 i Allmänt,

Näsan var inte bruten. Men vilken pärs att åka in. Usch för ångest. :( jag har dock fortfarande ont både i näsa och huvud. Men idag är det jobb som gäller för hela slanten.
Igår var första träningen med fotboll för sonen. Det är en otroligt blyg pojke vi har och det är inte det lättaste för honom att göra sådant här. Men han är duktig på att lyssna och "lyda" så när tränaren sa att mammor och pappor inte fick vara med så förstod han detta och var med på övningarna. Vi såg stoltheten lysa i hans ögon när han vinkade till oss. Han var delaktig och hade så roligt. Detta betyder så mycket. Att se honom komma ur sin bekvämlighets zon. I alla fall lite :)
Mitt hjärtans hjälte.

Ha en fin dag och var rädda om varandra.

Akuten:(

Publicerad 2013-04-15 21:54:12 i Allmänt,

Pratade med 1177 då jag fortfarande har ont i huvudet och näsan och då det bultar i den. Den fina vänliga sköterska jag fick prata med tyckte inte att jag skulle vänta utan åka in nu. Vi får se om det är något. Jag får så dåligt samvete av detta. Tänk om det är i onödan? Jag tar upp slutens tid. Maken får sitta med och vänta. Barnet sover borta igen. Jag har aldrig varit på akuten och det gör mig orolig. Läkare mår jag dåligt av.. Lite rädd för. Jag blir som ett barn. Usch. Nu vill jag bara gråta.. :(

Måndag 15/4

Publicerad 2013-04-15 10:49:03 i Allmänt,

Nu sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig till mitt barn. Han har sovit hos mormor och haft det mysigt hela helgen. Det är så skönt att vara lite barnfri, de första 2 timmarna ;) Sen börjar saknaden krypa på. Men nu äntligen ska jag få hem mitt hjärta. 
 
Jag är lite orolig för min näsa. Eller ja, maken är orolig. I lördags så krockade jag med barnets kusin och det knakade rejält. Har haft huvudvärk sedan dess och har bra ont på näsan :( vad göra? Kan sjukvården göra något  eller är det bara att härda ut? Jag tänker att om något vore sönder där så borde jag svimmat av smärta..  
Jaja. Vi får se. Barnets magiska pussar kanske tar bort smärtan ❤
 
Tack för er tid. Var rädda om varandra 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela