leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Lördag

Publicerad 2013-09-28 09:09:11 i Allmänt,

Jag jobbar hela helgen och jag älskar att jobba helg! Så mycket att göra, dagarna hår fort, kunderna är glada och ja! Det är ju helg :)
Förutom att vår bil inte fungerar så känner jag mig lycklig.
Ikväll ska vi ha familjemys. Hoppas bara att Jonas slipper köra iväg till jobb då han har jouren.
Imorgon har jag date med världens bästa väninna Emett. ❤️ Film, skitsnack, och en massa onyttigt att äta.
Ja jag känner mig lycklig. Lycka över att jag har folk runt om mig som sprider sååå mycket kärlek. Nya vänner och gamla och familj. Den här nedrans förra vinterns när jag mådde så dåligt och kände mig totalt värdelös och att ingen tyckte om mig. Det är så skönt att kunna sudda ut det från mitt liv och att bara få känna lycka igen. Tack alla ni fina människor som förgyller mina dagar ❤️❤️❤️

Den där känslan

Publicerad 2013-09-26 18:54:17 i Allmänt,

När man åker tåg. P3 i lurarna, näsan i mobilen. Tåget stannar till vid en station, jag tittar ut OCH JAG VET INTE VAR JAG ÄR!!

Herre jises! Vem vet.. Jag kanske är i Västerås ;) tänk. Det vore något. ❤️
Men jag har bara åkt i 30 min så jag har nog inte det ändå.. Örtofta nästa sa tanten på tåget nu. Tre stationer kvar. Det bör jag kunna hålla koll på. ;)
Kram

Brr

Publicerad 2013-09-26 08:31:22 i Allmänt,

Det är bra kallt ute folk! Leo ville inte ha jackan utan bara sin fleece. Sa att han inte skulle frysa. Mamman försökte, lät han känna hur kallt det faktiskt var. Men nej då. Bara fleece. Sagt och gjort. Mamman cyklade de 4 km till dagis. Ongen frös. 
Imorgon blir det förhoppningsvis ingen diskution. Bara jacka på och iväg :) 
Imorgon cyklar vi dessutom halv sex, så det lär vara ännu kallare. 
Ett kallt inlägg till er alla. Men med massa varm kärlek bakom ;) 
 
 
 

Nu ni.

Publicerad 2013-09-25 20:26:14 i Allmänt,

Nu ska ni få se allt det fina som jag fick med mig hem :) och ni ska alla vara avundsjuka.. Mohaha ;)
 
Photoperformace var på plats under hela helgen och tog många vackra bilder. Jag får nog skylla på honom att jag inte tog så många bilder själv. ;) Bilderna här i detta inläget är tagna av just duktiga Mikael på Photoperformace
 
 
 

                                                         

I STORA goodiebagen: 
Solamigos; BadkläderIsbjörn: Mössa, TripX; Presentkort 500 krYeni Design; Bokmärke, Aloe VeradryckAloeveradryckAnton BergChokladAsifPåse med sås och receptcdBarnsemesterkortet; Barnsemesterkortet, Biggishop; ÖrhängenBondmorans godis; GodispåsarDepend; Neccesär full med nagelprodukterDesenio; KuddfodralFlowerscrub; DisktrasorGekås ; Påsar och nyckelbandHelhetshälsan: Omega3 och dunderpulver, , Kivik: 2 sorters juiceLa Roche- posay; HudvårdsprodukterLee store; 200 kr rabattLibresse; TrosskyddLily of Sweden; Sjal, Lipton; CupcakeTeMighty Leaf; TeMiljonlotteriet; MiljonlotterNim´s; Fruktchips till barnNutri Nick; SteviaBarsPino; Pinobok + dvdPocketstället; Fyra pocketböckerPulsin; RawfoodsbarReedvill; TampongerRöhnisch; TrosorSvinsöt; 100 kr rabattTomTom; PinobokTorky-EdetTorkyVita Liberata; LösnaglarKneippDuschcremeTuppewaredrickflaska 

 

Sen fick vi även lite extra goodies..

 

 
Brilliant Smile; Neccesär full med tandgrejer för blekning,

 

 

Excuvianse Neccesär full med bra hudvårdsprodukter

 

 

 

Sinne & Smak, massor av gott 

 

 

 

 Stena Line, Handduk, Toblerone, handkräm och erbjudane på båtfärd och inträde till The Reef i DK.

 

Företag på mässan: 

Underhållning 
Götz kalas 
Therese Mc:Donald 
 
Föreläsningar 
Stenaline-  vårens trender 
Aps- vad är skönhet? 

Aktivitet: 
PanduroPimp my väska 

Övriga sponsorer: 
Blomsterjätten 
Fruit at work 

 

Fantastiska saker va? Helt otroligt vilka företag som har varit med och förgyllt dessa mammors helg ytterligare.

Tack för allt fint. <3 <3 <3

Fab Mamas Blogevent 2013

Publicerad 2013-09-24 13:40:12 i Allmänt,

Lördag morgon och dagen var här. Jag Jenny och Ingela plockade upp Alexandra och satte kurs mot Hällsnäs.
Vägen dit var så vacker. Sjön låg spegelblank och vi blev helt betagna av utsikten.
                                                                
 
Framme på Hällsnäs så la sig Ingela på tutan för att meddela vår ankomst. Haha. Mira, Mallin och Malin hälsade oss välkomna med kramar och jag kände mig redan trygg och lycklig i deras sällskap. Jag fick också redan här träffat och kramat om den mest fantastiska rumskompisen jag kunnat önska mig. Denna tjej gjorde min helg riktigt bra och jag är så glad över att fått sova i din fislukt ;) Hon är desutom otroligt duktig på att sminka och ge tips på hur man kan bli snyggare. Tack för att du gjorde en extreme makeover på mig, och tack för alla skratt och bus
<3 <3 Fisen <3 <3 
 
                                                             
 
 
 
                                                                
 
Vi välkomnade med rosa bubbel och en god chokladbit från Anthon Berg . Fler och fler annlände och mycket skratt och skrålande fyllde vackra Hällsnäs. När alla var på plats så var det dags för lunch. Buffé med massa gott. Räkor, lax, kyckling, sallad, coscous, pasta, bröd, kex, ost, skaldjurssoppa coh vegetarisk soppa. Jises med mat och god var den med. Under lunchen så fick vi lyssna på Stena Line som höll en föreläsning, bra tips om parfymen och nyheter som dyker upp. Jag blev väldigt sugen på en ny parfym igen, och speciellt att köpa av någon som var så kunnig inom detta området. Jag hade iof tur och vann en parfym från just Stena Line :) Men det är ju kanske kul att ha lite olika dofter att välja på. 
Sen väntade minimässa. Jag fastnade direkt för FliZans färgglada kläder och en mössa till sonen fick följa med hem. Han blev så glad och hade den med sig till dagis och visade stolt upp sin nya mössa. 
MeandI var också på plats och hade ett kanon erbjudande för oss Fab mamas. Fab som jag är så köpte jag ett par mjukisbyxor. Det är helt galet så sköna dem är. Den känns inte att jag har några byxor på mig :)
En annan produkt jag blev helt och hållet kär i var Castus frukstänger. Gjorda på helt naturliga råvaror med dadlar som en grund, smaksatta med t.ex blåbär, jordgubb eller blåbär. Ett perfekt mellanmål eller varför inte bara ta en när man är sugen på något sött och gott. Vi fick med oss en goodibag och jag hoppas verkligen att jag snart hittar dessa produkter i affären här i byn. 
Pimp my V stod på schemat. Inga män var tillåtna upp på övervåningen, fickspegel skulle medtagas och inga fotografier var tillåtna att tas.. så jag säger inget mer än att det var spännande ;)
Haha. V stod inte för det ni i era snuskiga tankar tänkte (fyy er ;) ) V..äska. JA! Väska!!
Panduro sponsrade oss alla med en väska som vi skulle pimpa. Så här snygg blev min och jag är otrolig nöjd.. haha.
                                          
 
Under tiden som vi knepade och knåpade med väskorna så bjöd Lipton på fika. Ett nytt gott te och vackra cupcakes, Mums. Jag som alltid har socker eller honung i mitt te behövde inte det i detta.Green Tea strawberry cupcake. Väldigt gott och bra att slippa det extra söta.
Vi fick lyssna på en föreläsning ang plastikkirurgi. Och det var intressant att lyssna på. Dock så är jag lite delad ang plastikkirurgi. Ja till det om man varit med om en olycka eller liknande. Men jag hejjar mer på att jobba upp sitt psyke och älska sig för den man är och så man är skapt. Men sammtidigt förstår jag att det finns ett behov ute i världen att göra vissa ingrepp. 
Nu var det dags för att få våra rum. och vilket rum det var. Nr4 i mitt hjärta ;) Jag och Therese slappade lite på rummet och sen var det full fart för fix och dricka. Bubbel och sminkning. Fina Therese bjöd på MASSA snax och ja, hela sig själv. Givmild och alldeles underbar. 
Middagen började med mer bubbel och dessa tre helt fantastiska tjejer mötte oss alla.
 
                                                        
Till förrätt 
Pilgrimsmussla . Jag har längtat efter att få prova detta och det levde verkligen upp till mina förväntningar. Maken fick ett "HA! jag äter pilgrimsmussla just nu" på sms. Han har ju också längtat..
 
                                                        
                                                        
 
Till huvudrätt var det den mest himmelsrika TORSK (eller toschk som dalmåsarna säger) jag ätit. Jag ville verkligen inte att den skulle ta slut.
 
                                                       
 
Efterrätt var en blandning med sorbet, glass och melon.. Tror jag ;) Gott var det med och den enda bilden jag har där är på en tom tallrik ;)
Jag får be om ursäkt för mina dåliga bilder, mörka bilder. Men min bordsgranne är en sådan där proffsig och duktig fotograf och hon gillade inte när man använde blixten ;) Däremot är min bordsgranne helt ljuvlig och jag hoppas att jag träffar henne fler gånger i livet. 
Therse McDonald stod för underhållningen vid middagen och herre min gud vad hon underhöll!! Jag skrattade så mycket så jag knappt fick luft. Hon var så bra och igenkänningsfaktorn var total. Försökte återberätta för Jonas här hemma, men gick verkligen inte. Vilken talang hon är. TACK Therese!
 
Musikquiz med Götz kalas , vilket är synd att säga, men vi vann verkligen inte. Jag skyller på språkbarriärer i laget ;)
Dans, dans daaaaaans. . eller snarare "dans" hela natten lång. Min bordskamrat Johanna var en jäkel på att skaka rumpa och där äntligen klickade vi ;)
Vi hade så roligt och jag är så glad för att min fina syster drog med mig på detta event, Otroligt bra planerat från inbjudan till hejdå kramar. Vilka människor jag har mött. Och egentid med syster och Ingela utan barn. 
 
 
 
 
 Så än en gång stort tack Mira, Malin och Malin för denna helg. Tack Jenny och Ingela för att ni är ni och jag har haft det så bra med er.
Sist men Inte minst. TACK The lodge för min vinst. <3 Kan knappt tro att jag fick åka hem med denna vinst
 
                                                             
 
Mer om det galna goodiebagen kommer ikväll. Den var helt proppfyllt. Och sen fick vi ju ytterligare 4 goodies. Jises vilka sponsorer!!
 
 
 
 

Blåmärke och lycka

Publicerad 2013-09-23 22:22:17 i Allmänt,

Alltså. Jag lever! Jag har bara inte riktigt landat efter denna fantastiska helg. Jag har träffat några helt fantastiska människor och skrattat och busat otroliga helg. Fab mamas var något av det bästa jag upplevt helt enkelt.
Jag har jobbat idag ( tog hissen från personalutrymmena till butiksplan vilket är en trappa) då jag har en sådan förbannad träningsvärk i låren. Men mer om helgen kommer imorgon. Måste bara sova lite först. Puss på er alla som gjorde denna helgen så fantastisk. ❤❤❤

D-Day!!

Publicerad 2013-09-21 07:19:37 i Allmänt,

Fab mamas! Nu är dagen äntligen här.
Som jag har längtat och varit nervös om vartannat. Men nu är vi är. 21 september, i juli så kändes det som en evighet till denna dagen skulle komma.
Igår körde vi inom G-kås en snabb sväng ;) haha. Snabb sväng. Helt underbara saker. Jag hade velat köpa allt. Blev lite julklappar till sonen för vilka priser!! Helt otroligt billigt!!
Sen for vi hem till Sofia. Fina, glada Sofia. Hon och hennes kille öppnade sitt hem för oss , och jag är kär i deras hund. Jag som inte ens gillar hundar. Haha.

Nä om jag skulle sätta fart. Blir nog ett par toabesök innan 11 idag ;)

Kram

Packa packa.

Publicerad 2013-09-19 20:32:27 i Allmänt,

Nu har jag slutats dör dagen. Ska slå huvudet i väggen (hårt) varför? Kundkompensation, milersättning för 3 km. Otroooooligt gnällig kostym herre. Nuff Said.
Efter det så ska jag hem och packa. För tiiiidigt imorgon bitti så reser jag. Wihooo. Äntligen är det dags.
Till packandes blir det ett glas vin. Det känns ju som semester. :) :)

Fab mamas festen är nära nu!!

Zzz

Publicerad 2013-09-19 08:21:20 i Allmänt,

06.00 skulle jag vakna. Läsa lite i mobilen. Vakna till. Duscha, borsta tänderna, bajsa. Sen väcka Leo så att han kan morna sig. Sen skulle jag sminka mig, ta på mig och kolla väskan. Ta fram kläder till Leo och väcka han på riktigt. Borsta hans tänder och håret (burret) sen får han ta på sig och gå på toa. Lugn och perfekt morgon. Allt får ta sin tid och vi hinner vakna ordentligt.

Klockan ringde 06.00.
Jag stängde av den.
Somnade...
07.10 vaknade jag och paniken var ett faktum.

God fucking morning.

Ha!!

Publicerad 2013-09-18 11:59:50 i Allmänt,

In your face hösten!! 
Idag tog jag på mig byxor och strumpor. 
..  Kommer ut liiiite nöjd med mig själv över detta. Slippa frysa :)
Och så skiner solen.... 
 

Kan benen trilla av?!

Publicerad 2013-09-17 08:35:42 i Allmänt,

Dumma mig. Jag har inte helt förstått att hösten är här. Korta byxor och cykeltur på 5 km. Brr.
Ser dock ut att bli en fin dag med solsken så på hemvägen kommer jag förhoppningsvis inte frysa.

Funderar över vad jag ska packa i till i helgen. Kommer ni skratta om jag tar min resväska? ;) vi ska ju ändå vara borta tre dagar menar jag.

Wihoo

Publicerad 2013-09-16 20:15:51 i Allmänt,

Fick idag mail från arrangörerna av Fab mamas.

Jag har blivit tilldelad en rumskamrat, Och det ser bra ut.. mycket bra. ;) Hon lovar också att hon inte fiser i sömnen ( Så det blir svårt för mig att förklara bort lukten på morgonen)

Nu känns det verkligen att helgen närmar sig. Åker upp redan på fredag med syster och Ingela. Invaderar G-kås och sedan vidare till Göteborg.

 

Herre vilken helg vi har framför oss. :)

 

Mysmorgon

Publicerad 2013-09-16 10:56:23 i Allmänt,

Pyjamasbyxor, tjock tröja, te och min fina son.
Vi tänkte ha en mysdag. Regn och blåst ute så det passar perfekt att stanna inne idag. Sen idag måste jag fixa lite med kläderna vi ska sälja på barnloppiset i Svalöv. Vi har också bestämt oss för att sälja vår vagn. Men gör det på blocket istället. Tar emot att sälja den då vi ville att ev syskon skulle ligga i samma vagn som Leo gjorde. Men bättre att den kommer till användning för något nytt liv någonstans.
Ha en fin dag.

Fab mamas blogg event 2013

Publicerad 2013-09-15 19:47:56 i Allmänt,

Satt och tittade lite på http://www.hallsnas.se/ och drömde mig fram. Kollade även på http://www.fabmamas.se/ ang förra årets event och läste på lite om detta året och alla otroliga sponsorer.. Tjejerna har fixat sådana galna tävlingar att det inte är riktigt klokt!
Häromdagen fick vi alla hem en snygg inbjudan och de uppdaterar ständigt om nya sponsorer och vad vi har att se fram emot.
Sen läser jag fina Fnulans blogg och blir så ARG och ledsen. Är det på riktigt att det finns någon som drar ner och får dem att känna sig så nere?
Vad är du för människa? Jag är så otroligt glad att jag får närvara på lördag. Att få uppleva allt detta runt omkring själva eventet och kan för mitt liv inte förstå att någon har något negativt att säga.
Jag tycker att vi ska hylla dessa tre underbara tjejer som sliter som djur för att vi andra ska få känna oss FAB för en dag.
De förtjänar för fan ett år av att få känna sig FAB efter allt slit de gör.
KÄRLEK till er Fnulan, Meekatt och Tokmorsan

God morgon

Publicerad 2013-09-14 08:46:28 i Allmänt,

Är på väg till Malmö nu för en jobbdag. Leo kom upp när jag stod och sminkade mig. Han satte sig på golvet och ville bara prata lite. Mysigt. Trodde jag skulle dö av skratt ibland av han tokiga kommentarer och härligheter. Jag frågade honom om hans kusin var på dagis igår och de hade hon varit. Vad roligt tyckte jag då det var längesedan hon var där. Ja svarar Leo. Men tiden går fort nuförtiden. Snart är det vinter och den kommer nog inte kännas så lång iheller.
Haha vilken liten gubbe jag har ibland.
Gött att ha denna mysiga stund att leva på idag. ❤❤

Ha en underbar dag vänner.

Haha!

Publicerad 2013-09-13 21:29:11 i Allmänt,

Om en vecka exakt så sitter vi i Göteborg och är fnittriga :) ska bli så otroligt roligt att få uppleva detta! Fab mamas ❤❤

Hemma!!

Publicerad 2013-09-12 20:03:39 i Allmänt,

En efter en har dem lagt ut bilder på inbjudan till fab mamas på instagram och i bloggarna. En, efter en.. 
Tror ni att jag längtat hem? Haha. Där satt jag på jobb och sörplade i mig vatten. Drömde mig fram ett par timmar. Nu äntligen är jag hemma. Kollade direkt på bordet och såg ingen inbjudan :(  jaha. Posten kan ju jobba lite olika... mrn där. Längst bort på bordet. I den vackra vägen av reklam ( skräphögen) DÄR fanns min inbjudan. En väldigt fyndig sådan. Innovativ och underbar. 
Varför maken lagt den på reklamhögen kan ifrågasättas och är absolut inte acceptabelt. Det måste vara avundsjuka. ;) 
 
tack Fnulan, meekatt och tokmorsan! Galet bra ihopknopat. 
Godisboxen min. 
 
 

Avslut på dagen

Publicerad 2013-09-11 22:11:59 i Allmänt,

avslutar dagen med härliga ord från meekatt. Shit vilken tjej!! hon och Fnulan är helt fantastiska!  Jag kommer vara helt starstruck nästa helg och knappt våga titta på dessa två. Mina nya idoler. De och Simen :) 
 
 
sov gott. 

Nedräkning

Publicerad 2013-09-11 19:36:12 i Allmänt,

Kollade i kalendern innan. Bläddrade fram en vecka och där i stora bokstäver: FAB MAMA!! 
Va?!? En vecka??? Är vi redan så långt fram. Shit. Som jag har längtat och snart så. 
pratade med min syster innan och fick väldigt mycket längta efter känslor. Då blev det helt plötsligt för långt med en hel vecka Tills vi ska ses. Haha. 
 
Men om en vecka. Då brakar det loss. På dansgolvet. Syster, Ingela och jag. Shake that as ;) 

Galet

Publicerad 2013-09-11 19:31:16 i Allmänt,

Galet. Galet. Galet. Jag bestämde mig för en promenad. På med skor, i med lurar och iväg. Fick spring i benen och tänkte, ja va fan. Sprang 2 stolpar, gick två. I två km gjorde jag detta. Herre min Gud vad jag är stolt över mig själv!! Jag som alltid avskytt att springa. Idag kändes det befriande på något sätt. En underbar känsla när jag "susade" fram. Haha. Ingen lång runda alls. Men alltid en början. 
 
:)

Ledig dag

Publicerad 2013-09-11 10:52:43 i Allmänt,

Såg ut att bli regn och rusk väder idag. Jag hade lovat barnet att vi skulle ut i den magiska skogen och leta kottar, pinnar och stenar som vi sen skulle måla på. Paniken växte lite när jag ser att stövlarna är på dagis. Men, mirakel kan inträffa. Sol! Visst det är blött ute fortfarande. Men vem har dött av blöta fötter? Vi får värma oss med te när vi kommer in igen. 
 
❤❤

Handen i min

Publicerad 2013-09-09 21:45:12 i Allmänt,

Min fina son vad jag älskar dig. 
Din hand i min. För alltid. 
Det är otroligt vad lycklig man kan bli av bara en blick. Känslan av att smälta totalt och aldrig vilja göra något annat än att finnas där, med honom. 
 
❤❤❤

Piuuh

Publicerad 2013-09-07 22:58:21 i Allmänt,

Jag kom. Jag såg. Jag gick hem med en klänning. Skönt att det är över. Första klänningen jag provade tyckte sonen såg ut som en morgonrock. Haha. När jag provade köpet med olika skor hemma så är han klockren våran pojke. Ett par skor matchade inte alls enligt honom. Och han har så rätt. Det är galet vad duktig han är på att matcha ihop kläder. Kanske skulle anställa honom som personal shoper? ;)

Kom även. Hem med ny parfym, nya byxor till sonen och lego till oss alla.
Mycket skratt och kärlek har genomsyrat denna dagen. Även en del tjat och gnäll när det var för mycket tråkiga klädaffärer. Från oss alla tre ;)

Jag har börjat att förstå nu att om två veckor så sitter jag på Hällnäs och har en förhoppningsvis underbar kväll. Med framför allt min syster och Ingela. Men även så får jag tjuvkika lite på de där som jag följt på bloggarna. Hihi. Spännande.

Nova here we come.

Publicerad 2013-09-07 11:36:46 i Allmänt,

Nu är jag äntligen på väg mot Nova. Förväntar mig förtvivlan, riv i håret och desperata skrik i jakten på kläder inför fab mamas. Vad har jag gett mig in på??!? Strunt i det faktum att jag för första gången i mitt liv ska på ett blogg event, sova med en främmande människa som fiser i sömnen, mingla med massa okända människor och komma ut från mitt trygga skal inlåst i mitt hem ;)
Jag ska ju hitta kläder som ska passa mig med!! Den skräcken är inte att leka med!

I värsta fall så har vi ett partytält som kanske fungerar..

Skämt å sido. Jag hoppas verkligen att det går snabbt och smidigt. Som redan sagt är jag sämst på att shoppa.
Önska mig lycka till för nu kliver jag ut bilen.

Ögon i kors

Publicerad 2013-09-05 08:57:36 i Allmänt,

Jag har sovit så dåligt. Somnade inte förrän halv ett ca. Vaknade igen vid två. Låg vaken till halv fyra och sen ringde klockan 7. Helt otroligt vad trött jag är nu. 
Men bara att bita ihop och jobba. 
Le å va glad ;)

Goder afton

Publicerad 2013-09-04 20:57:43 i Allmänt,

Min dag blev inte förstörd trots morgonen. Jag tog bort rötäggen och for till jobb.
Jag har haft en helt fantastisk dag och skojat lite extra med kunderna. Ibland älskar jag mig själv mer än vad jag nog borde. Haha.

Nu hem till ett tomt hus. Maken är på personalfest och lär trilla in lite förfriskad av diverse goda drycker. Leo sover hos F&F och har det bra.

Kram och sov gott

Det räcker nu!!

Publicerad 2013-09-04 10:47:55 i Allmänt,

bär jag vaknar så har jag en ful ovana. Mobilen. Innan jag stiger upp så kollar jag lite FB, instagram, tidningen och bloggar. Jag borde sluta med detta beroendet men jag kan inte. Det är på något sätt skönt att vakna till (som idag) vackra bilder tagna av min fina svåger. En bild på hösten. En enkel bild som för mig förmedlar mycket känsla och hur vackert livet kan vara. Eller bara ett simpelt godmorgon från en vän. 
 
Men när jag skrollar ner lite och möts av åsikter som för mig är helt oacceptabelt, då vänder morgonen och blir mörk. Människor tycker olika. Vi är olika. Utseende och insidan är olika. 
När DU lägger ut en länk eller en åsikt om SD, rasism eller att alla inte är lika mycket värda, att alla inte är välkomna till detta land.  Då mår jag på riktigt dåligt. Vad är det för fel på dig?? Du hävdar att du får tycka som du vill. Att alla tycker  olika. Absolut. Jag hävdar att alla bör behandlas lika trots att vi ser olika ut. Men du skjuter dig själv i foten när du säger och sprider denna gift. Det handlar enbart om att de människor som inte liknar en svensk på 1300-talet får bo här. För du har väl sett svenskarna idag? I alla olika former, färger och storlekar. 
 
Smygrasism från varannan "vän" på FB nu. Jag har tröttnat på era ruttna åsikter. Var är medmänskligheten? I press delete "friend". 

Tidig morgon

Publicerad 2013-09-03 05:41:49 i Allmänt,

Klockan ringde 04.00. Galet tidigt för denna mamman. Idag är det nämligen inventering på jobb. Jag tycker det är riktigt kul med inventering.. Men jag ska bara vakna till först ;) 
Min make gick upp samtidigt och styrde bilen mot Göteborg. Kan tänkas att vi somnar väldigt tidigt ikväll. 
 
Härlig dag önskar jag er alla ❤ 

Hej hösten

Publicerad 2013-09-02 09:47:18 i Allmänt,

Idag är det verkligen höstväder. Mysigt men samtidigt så hade jag önskat sol och värme på min lediga dag.
Vi började dagen med te till frukosten. Det hör väl till när det är kallt och kyligt. Tvätten är igång och snart ska vi påbörja bullbak. Vet inte varifrån energin kom ifrån. Kanske är det bara tanken på att jag är ledig idag som gjort mig pigg ;)
Jag hade behövt komma iväg och hitta kläder inför fab mamas. Känner mig lite stressad. Jag är sämst på att shoppa kläder ju. Bara till sonen som jag tycker är kul.

Ha en fin måndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela