leogroda.blogg.se

Om allt och inget. Om livet som mamma, fru, vän och människa. Om det som berör om det som får mig att le.

Tuff tuff

Publicerad 2013-08-31 18:51:10 i Allmänt,

Åker tåg och förundras över alla människor som betalar biljett för sina väskor, så att de kan ha en alldeles egen sittplats. Såååå gulligt ..

Eller ;)

Varför så trött..

Publicerad 2013-08-31 08:47:26 i Allmänt,

Somnade direkt igår när jag kommit hem. Halv elva ca. Sov hela 9 timmar. Gött tänker ni? Trött tänker jag. Haha. Kan det vara för att Skåne visar upp grått väder idag?
Lyssnar på MPIP3 och skrattar mig pigg. Stackars medresenärer. ;)

Kram

Fredag hela dagen

Publicerad 2013-08-30 21:56:34 i Allmänt,

Jobb hela dagen.
Huvudvärk hela dagen.

Men fy fan vad trevlig jag är mot kunderna. Blir nästan stolt över mig själv. Har samlat på mig riktigt många detsamma, på mitt ; trevlig helg.
Så fi fasen vilken trevlig helg jag kommer ha nu :)

(Sova först och sen jobba 8 timmar) sen blir det mys och kärlek för hela slanten. Wiho

Trevlig helg alla godingar.

På banan igen

Publicerad 2013-08-29 17:54:24 i Allmänt,

Tack fina ni för kramar och tankar. Vissa dagar är fasiken inget skoj.
Idag känns det nästan okej igen. Efter snart 4 år försök till syskon så är hoppet ganska mycket borta. Tanken finns inte där dagligen längre, men hjärnan spelar spratt med mig ibland och då brister jag.

Nu går jag vidare och fokuserar på det positiva i livet. Bland annat fab mamas. Tre veckor kvar nu bara väl? Ska bli så kul :) :)

En vanlig dag?

Publicerad 2013-08-27 09:33:59 i Allmänt,

Mensen är försenad ett par dagar. Den gör så ibland, en gång om året ca har jag märkt. Mensen som alltid annars kommer väldigt punktligt. Samma dag, samma tid. 
Denna gången så har jag inte haft förkänningarna och då börjar hjärnan direkt att fantisera..
Imorse när jag vaknade så mådde jag väldigt dåligt. Mådde illa och hade sovit oroligt. In på toa för tandborstning och diverse andra behov. Och där kom den.. Lika ovälkommen som djävulen i himlen. Mitt hjärta går i sönder ännu en gång. 
På pressbyrån köper jag det som behövs för idag. Choklad. Alvedon. Och de jävla tampongerna. De som jag inte kan förmå mig att köpa hem storpack av. För tänk om..
Kassörskan tittar medlidsamt på mig. Hon förstår vad jag behöver alvedonen för. Jag har ju ont. De hon inte förstår eller vet är att det är i hjärtat det gör ont. 
Varför tillåter jag mig själv att få upp hoppet? Varför måste jag bli så förstörd när den är sen. 
Varför kan jag inte ge honom chansen att vara en storebror. 
 
fan för denna dagen. 
 

Hallåååjj

Publicerad 2013-08-26 22:04:37 i Allmänt,

Hur har veckan startat för er?
Jag har spenderat dagen på jobb. Har en ledig dag denna veckan bara. Så kan det gå när man erbjuder sig att jobba extra. Dumt gjort ju ;)
Jag längtar jätte mycket till fab mamas. Behöver verkligen komma iväg lite och bara vara. Njuta med syster och skratta så sexpacket på magen visar sig ;)

Sov gott och dröm sött. ❤

God möra

Publicerad 2013-08-24 10:16:05 i Allmänt,

Idag väntas restaurangbesök med mamma, sonen och maken. Är redan hungrig och längtar.

Fin dag önskar jag er alla. Solen skiner va?

Det är fredag

Publicerad 2013-08-23 22:15:21 i Allmänt,

Och jag är ledig i helgen :) 
 
Dricker lite rött och somnar nog snart i glaset ;) lagom mör efter första veckan på jobb.  Har också motionerat totalt 5,2 mil denna veckan. Måndag-fredag. Känner mig ganska nöjd med det. Får köpa nya skor så jag kan in på gymmet med så det händer något på vågen. 
 
trevlig helg ❤❤

Torsdag.

Publicerad 2013-08-22 20:47:21 i Allmänt,

Fick idag samtalet ang omorganisationen sker på jobb. Jag blir sänkt 2% bara. Så det känns bra. Dock tuff dag då många vänner blivit sänkta betydligt mer och kanske tackar nej, och lämnar huset :( 
annars hade jag ett väldigt bra samtal med båda mina chefer så nu är jag fit for fight och ser framåt. 
 
Är just nu på väg hem. Jag ska smyga in till sonen och pussa på honom en massa. Idag har jag saknat honom något galet mycket. Konstigt det där. Att jag för tre dagar sedan var sååå trött på att vara bara mamma och höra det där ordet i ett. 
 Mammas prins. ❤❤

Jag lever

Publicerad 2013-08-21 20:46:38 i Allmänt,

.. Hur har ni det? Jag har mycket fokus på mat nu. Mat som jag inte ska äta. Man jag vill äta. Med mat menar jag mest chips.

Gaaaah!!

Annars då? Börjar bli nervös för fab mamas. Någon mer som ska dit och är nervös? Kanske är det just DIG jag ska dela rum med?
Jag lovar att vara en fin rumskompis.. Om det luktar fis på morgonen så är det troligtvis du som har släppt dig i sömnen. Men jag lovar att inte säga någon om lukten, det kan bli så spänd stämning då ;)

Kram till er all ❤

På väg till jobb

Publicerad 2013-08-20 08:40:42 i Allmänt,

Det var otrooooligt tungt att gå upp 06.08 idag. Jag fasade för att väcka sonen, men idag gick det bra. Han tog på sig och var hur glad och pigg som helst. Knasigt. Han har inte varit på dagis på 9 veckor. När vi cyklade till dagis så insåg jag hur mycket jag har saknat dessa stunder. Vi har ca 4 km på cykel dit. Och denna stunden är så underbar. Djupa tankar och frågor från sonen. Kommentarer om hur vacker omgivningen är. Ibland bor det en gammal farbror i Leo tror jag. (Sen kiknar han av skratt över en fis) :)
Nu är tåget strax framme på jobb. Jag börjar tio, men det är så skönt med lite egen tid först.

Givetvis glömde jag min matlåda på diskbänken :( bra nu när jag ska skärpa mig med maten !

Ha en underbar dag.
Kram

Goder afton

Publicerad 2013-08-18 18:05:29 i Allmänt,

Då var sista semesterdagen snart slut.

Imorgon så går Leo och jag ut i skogen. Vare sig det är regn eller sol.
Sen blir det också gymmet för denna mamman.. Huva. Jag kan inte längre låta min saknad ta över livet. Saknad av något som inte kommer hända. Jag får skärpa mig och helt enkelt försöka må bra ändå.

Trevlig kväll. Kram

Publicerad 2013-08-17 22:16:40 i Allmänt,

Jag har haft en fin dag. Fick fina blommor vid dörren från mamma och min morbror. ❤Sen mitt i film myset så hoppade två tokiga tjejer fram på altanen. Mina systrar ❤ överraskad och med tårar i ögonen släppte jag till sist in dem. ;)
Vi hann med massa prat, mys och middag.

Imorgon är sista semesterdagen. Sen börjar jag veckan med en ledig dag. Bra planering :)

Hoppas att ni alla har haft en bra lördag.
Kram

Hipp hipp

Publicerad 2013-08-17 12:48:54 i Allmänt,

Hurrrraaaa.

För det är min födelsedag.
30 år. Kan ni tro så gammal jag är?
Kan ni? Nej men, lite svårt är det väl ändå att tro? ..
.. Jaa jag menar väl det ;)

Ha en underbar dag. Kram

GAAHH

Publicerad 2013-08-15 20:50:50 i Allmänt,

Har ett par bloggar jag följer och läser med glädje. Bland annat en del som har blogspot. Är det bara jag dom inte kan lämna en kommentar? Blir galen. Har provat flera gånger men det vill sig inte ;(  ska prova på datorn med, men tråkigt om det bara fungerar där då jag väldigt sällan har den igång. 
 
Annars ? ;) 
Varit en bra dag för oss. Känns att semestern börjar närma sig slut. Men faktiskt så känns det ok. Ska bli skönt att träffa vännerna på jobb igen och skönt att slippa höra Mamma var tionde minut. ;) men  allvar.. Kan barnet sluta upp med det snart!! Mammaaaaaa
 
 

Regnigt.

Publicerad 2013-08-14 18:27:10 i Allmänt,

Idag kom min fina, galna och snygga kusin på fika. Fick även träffa hennes söta ongar. Jag bakade paj och vi hade en riktigt trevlig stund. På fredag ska Leo och jag åka med dem till hennes föräldrar med de andra kusinerna. Wihoo. Ska bli så kul.

Regnet har öst ner och det är höst i luften. Jag mår lite kasst idag :( funderar på en tidig kväll. Ska ta en kopp te nu och sen somna en kvart i soffan. :)

Trevlig kväll.

God morgon.

Publicerad 2013-08-14 10:26:12 i Allmänt,

Det här med att ställa klockan gick inget vidare bra :(
Sonen sover fortfarande och jag orkar inte gå upp. Hur ska det gå nästa vecka när dagis och jobb börjar igen :p

Hata

Publicerad 2013-08-13 20:06:38 i Allmänt,

Fick precis höra detta hemska ord från min son idag. Första gången och det skar i hjärtat :(

Hat. Finns det något värre ord?

Hemma

Publicerad 2013-08-13 00:11:32 i Allmänt,

Avslutar dagen med ett glas rött. Trots att det är måndag ;)
Mötet med facket gick ok. Mycket förändringar på gång. Sista förhandlingarna är på onsdag. Förhoppningsvis blir jag inte uppsagd, men sänkt i antal timmar. Nu sitter jag som förtroendevald i huset och därmed är bördan tyngre. För många blir detta inga roliga dagar :( vår avdelning är hyfsat skonad ser det ut som. Men för resten av huset :( usch.

Skål och sov gott. ❤

Sista semesterveckan.

Publicerad 2013-08-12 11:22:04 i Allmänt,

Jag hade kunnat börja jobba idag känner jag. Men vi är inte riktigt redo. Leo sover till 10-11 och jag passar ju på att sova då med. Men imorgon måste vi nog börja att ställa klockan så att vi kommer in i rutiner lite smått.
Vädret är tråkigt och jag hade önskat strålande sol och en algfri sjö. Finns ju andra saker att göra, men jag har svårt att hitta motivationen. Kanske en tur till skogen. .. Men lutar mest åt att jag är den tråkigaste mamman i världen idag med. Gaaahhh för mig :(

Ha en fin dag. Tack för er tid ❤

Helloo

Publicerad 2013-08-11 21:12:38 i Allmänt,

Igår var det 120-års fest för mina svärföräldrar. Kl 15 började jag med tårtorna och sen var det full rulle fram till 01.30 ca. Leo ville INTE HEM. Han var på gott humör och dansade, skrattade och hade kul. Till sist fick vi dra hem honom. Det var en trevlig fest.
Idag vaknade jag 11 och Leo 12. En tripp ner till marknaden i byn och bänkade mig i soffan med en munk och en cola. En otrooooligt nyttig dag ;)
Är lite nervös inför morgondagens möte med facket. Vi får iaf veta mer om läget.

Ha en fin kväll.

Skrynklig som ett russin

Publicerad 2013-08-08 21:28:44 i Allmänt,

Vi badade idag, sonen och jag. I 5 timmar!! Galet. Men det var kul. Jag hade dock smått panik när Leo ville ut på det djupa vattnet. Hundsim, armpuffar, och tjocks mamma som inte tränat simning sedan hon var 17. Gaaahhh. Jag vill gärna bottna så att jag har full kontroll på honom om ngt händer. Allt gick bra dock men hjärtat stannade nästan ett par gånger. 
 
När Jonas slutade jobba så hoppade han med i vattnet. Vi åkte vattenruchen på gummiringar och bara njöt. 
 
Jag funderar över simskola till sonen. Tror jag var i hans ålder när jag började. Hur har ni andra föräldrar gjort? 

..

Publicerad 2013-08-07 23:54:08 i Allmänt,

Har lite svårt att samla tankarna idag. Fick hem det officiella brevet från facket ang varsel. Samtidigt som jag absolut inget kan göra så kommer så klart klumpen i magen.Arbetslös? Jag? Ganska väntat i denna branschen men dock, Jag är inte beredd på detta,

Puuuhhhhh!!

Idag har jag och Leo bara tagit det lugnt. Jag har försökt att samla tankarna och Leo har varit otroligt fin. Väldigt kelig och mysig ( till skillnad från igår när ALLT var fel och dåligt )

Imorgon rymmer vi till badet han och jag. Åker lite vattenrucher och bara njuter.

Hoppas ni andra njuter av de sista veckorna av vår otroligt fina sommar. Jag försöker, men visst är det svårt att gå ut och bara sola. För mig känns det som om solen har gjort sitt. Att det inte är lönt mer..Men jag älskar solen och energin den ger mig. Jag ska bara hitta energin att sätta mig och ta emot alla dess strålar.. En annan dag? Det här med semester vad jobbigt ;)

Sov Gott.

Hjärtat lättar

Publicerad 2013-08-07 01:17:33 i Allmänt,

Att få prata, skratta och vara i dessa fina människors tillvaro lättar hjärtat något otroligt. 
Jag har idag fått veta att vi blir varslade på jobbet. Ett tungt meddelande mitt i semestern samtidigt som det kanske för mig framåt i sökande på nytt. Denna dagen har varit väntat då det är en tuff bransch. Men att få sitta med gamla kollegor och bara släppa på känslor och att få känna sig bra. Det är lycka. 
Tack för ikväll fina fina ni ❤

Öl date

Publicerad 2013-08-06 17:35:56 i Allmänt,

Är på väg in till Malmö nu. Ska dricka öl och snacka en massa skit med 2 stycken fina människor. Dessa två lärde jag känna för 2,5 år sedan när vi alla var nya på jobbet. 
Galet många glada och tokiga äventyr har jag upplevt med dem och jag ser fram emot kvällens Återträff
 
kram 
 

5/8

Publicerad 2013-08-05 23:14:11 i Allmänt,

Idag firade jag och maken 7 år som gifta.  För sju år sedan så sa vi ja till att varandra. Ja till att vara varandras för alltid. Sedan en måndag i februari 2001 har vi varit varandras. Men den där sommardagen 2006 har vi det på papper ;) Prästen välsignade våra ringar och vårt äktenskap. Det var en lyckans dag när jag fick min man. Min fina Jonas. Jag älskar sig så otroligt ❤❤ 
 

Söndag

Publicerad 2013-08-04 10:00:00 i Allmänt,

Hur blir vädret idag!? 
Sol = bad i sjön
Regn = hoppa i vattenpölar, sällskapsspel och pyssel
 
vi börjar med frukost så får vi se om det spricker upp. 
 
Ha en fin dag ❤

Livet

Publicerad 2013-08-03 22:19:36 i Allmänt,

Vissa dagar känns det som om man hinner med extra mycket. Denna dagen började vi med mys och frukost med syster och hennes underbart fina familj. När vi hade vinkat av dem så for vi mot Lund för bad på pappans gamla utebad :) 
riktigt skönt i vattnet när vi väl hade doppat oss. 
Sen fick vi köpt nytt däck, slang och handtag till min cykel som behövdes reparation. Lite milkshake i bilen hem och allsång. Väl hemma så fixade maken min cykel och sen cyklade vi alla tre ner till byn. Jag och maken firar 7 år som gifta och 12,5 år som varandras på måndag. Så idag passade vi på att fira vår kärlek. Middag, god dricka och efterrätt till sonen. 
Matkoma och jag ville nästan avlida. Vad  jag älskar min lilla familj. Denna dagen tar jag med mig och plockar fram när det är jobbigt. ❤❤
 
kram

Semester, sol och sommar.

Publicerad 2013-08-02 21:08:59 i Allmänt,

Jag sitter ute på altanen men min fina syster nockinocki ❤ 
Vin, sommarkvälls värme, chips, massa prat och kärlek. 
 
Detta är kvalité och livsglädje ❤❤❤
 
Besök gärna systers blogg www.nockinocki.blogg.se 
 
Vi laddar smått inför fab mamas i september :) ;) 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela